Esküvőszervezés

Az esküvőszervezés, olyan stresszfaktor a párok mindennapjaiban, ami folyamatosan újabb és újabb feladatokat és terheket ró rátok. Ez könnyen elkerülhető, ha a teendőket profi szakemberre bízzátok.

Örömmel segítem az álmod megvalósítását, hogy a vendégekkel együtt valóban a szeretet ünnepére emlékezzetek egy felejthetetlen nap kíséretében.

esküvőszervezési csomagok

 

Esküvőszervezés

csomagajánlatok

Szellemi béke

Nektek ajánlom, ha

úgy gondoljátok, hogy megbirkóztok az esküvőtök szervezésével, de a szolgáltatóknál nem szeretnétek mellé nyúlni és hetekig bizonytalanul keresni a tökéletest.

Egyszeri személyes találkozó Heves megyében (ezen kívül plusz 70 ft/km), elképzeléseitek és álmaitok meghallgatása az esküvőtökön részt vevő szolgáltatókkal kapcsolatban.

Szolgáltatók keresése, ajánlása az igényeiteknek megfelelően: Tőlük kérek be személyreszabott ajánlatot, a szerződéseiteket átolvasom, de a további szervezésben és a „Nagy Napon” nem veszek részt.

Szakmai tanácsadásom 2x vehetitek igénybe az esküvőtök napjáig (akár dekoráció, torta, forgatókönyv,..) ha bárminél elakadtok vagy elbizonytalanodtok. 

Ha kérdésetek van telefonon hétköznap 9:00-16.00 óra között elértek, ha írni jobban szerettek, akkor az info@koczkaedina.hu e-mail címen is szívesen megválaszolom leveleiteket.

Ár

80 000 Ft

Varázslatos pillanat

Nektek ajánlom, ha

szeretnétek, hogy az esküvőszervezés teljes terhét levegyem a vállatokról, és megkönnyítsem a szervezéssel járó időszakot, de a Nagy Napon a ceremóniamesternek, vagy vőfélynek adjam át a stafétát. (Pontosan összeállított forgatókönyvet adok át neki, melyet előzetesen közösen egyeztetünk.)

Álmaitok meghallgatása az esküvőtökkel kapcsolatbanMaximum 3 helyszín bejárása veletek együtt,Miután álmaitok esküvői helyszínét megtaláltuk az esküvő előtt 1 alkalommal még pontosítjuk ott a részleteketA szolgáltatókkal kötött összes szerződést előzetesen átolvasom, ezután továbbítom felétek.Költségvetés készítése, költségek folyamatos nyomon követése. Az egyes utalási ütemeknél figyelmeztetlek benneteket.Pontos, precíz forgatókönyvet készítek a Nagy napra és a forgatókönyvet átadom a ceremóniamesternek/vőfélynek, illetve a többi szolgáltatónak

  • Szakmai tanácsadás az esküvőtök napjáig: Telefonon hétfőtől péntekig 9:00 és 16:00 óra között elértek, ha írni jobban szerettek, akkor az info@koczkaedina.hu e-mail címen is szívesen fogadom leveleiteket.

+ AJÁNDÉK

Ételallergia kérdőív

Teljes testelemzés az ifjú párnak

Esküvőtervező füzet

Ez a csomag a teljes esküvő megszervezését tartalmazza, azonban az esküvő lebonyolításánál nem vagyok jelen. A ceremóniamesternek/vőfélynek átadok minden apró információt a forgatókönyvvel együtt és Ő vezényli le a Nagy napot.

Ár

199 000 – 299 000 Ft

orok szerelem eskuvoszervezes

Örök szerelem

Nektek ajánlom, ha

szeretnétek, hogy az esküvőszervezés teljes terhét levegyem a vállatokról, és abszolút megkönnyítsem a szervezéssel és a Nagy Nappal járó időszakot.

Álmaitok meghallgatása az esküvőtökkel kapcsolatban

Maximum 3 helyszín bejárása veletek együtt,

Miután álmaitok esküvői helyszínét megtaláltuk az esküvő előtt 1 alkalommal még pontosítjuk ott a részleteket

A szolgáltatókkal kötött összes szerződést előzetesen átolvasom, ezután továbbítom felétek

Menyasszony igény szerint elkísérése a megfelelő ruha kiválasztására, esetleg varrónőhöz, ha varratni szeretnél

Segítség az egyházi/polgári szertartás ügyintézésébenPróbasmink, próbafrizura szervezése

Esküvői menük összeállításának segítése

Vőlegény számára öltönyházat, üzletek ajánlása

Költségvetés készítése, költségek folyamatos nyomon követése. Az egyes utalási ütemeknél figyelmeztetlek bennetek.

Segítség a gyűrűk, meghívók, torta és édességek, köszönő ajándékok, egyéb kellékek beszerzésében.

Pontos, precíz forgatókönyvet készítek a Nagy napra és a forgatókönyvet átadom a ceremóniamesternek/vőfélynek illetve a többi szolgáltatónak

Nagy napi koordináció 10-12 óra rendelkezésre állás

Szakmai tanácsadás az esküvőtök napjáig: Telefonon hétfőtől péntekig 9:00 és 16:00 óra között elértek, ha írni jobban szerettek, akkor az info@koczkaedina.hu e-mail címen is szívesen fogadom leveleiteket.

+ AJÁNDÉK

Ételallergia kérdőív

Teljes testelemzés az ifjú párnak

Esküvőtervező füzet

Ár

250 000 – 399 000 Ft

eskuvoszervezes kulfoldrol

IGEN – határtalanul

 

Azoknak ajánlom, akik külföldön élnek, de itthon szeretnék tartani az esküvőjüket. Mindenhol én vagyok ott helyettetek, és fotókat, videókat küldök, vagy „virtuálisan körbeviszlek benneteket” egy videóhívás segítségével.

Kimegyek a helyszínre, felmérem a helyszín adottságait a dekorossal. Fotókat küldök nektek, vagy videót, vagy „virtuálisan is körbejárhattok velem” egy videóhívás segítségével. Pontosan megnézem van-e elegendő áramellátás a zenekarnak, a kihelyezett anyakönyvvezetőnek.

fotóssal megnézzük a kreatív fotózásotok összes lehetőségét.

ceremóniamesternek minden apró részletet átadok a pontosan előre elkészített forgatókönyvben.

helyszínre kérem a sminkest és fodrászt.

Szállást intézünk és létszámtól függően sofőrszolgálatot vagy transzferbuszokat indítunk a szállás és az esküvő helyszíne között.

Ha 2 nyelvű esküvőre van szükség, ebben is tudunk segíteni

A szervezés magyar nyelven történik

Fakultatív programok szervezése

Esküvőtök reggeltől való koordinálását opcionálisan kérhetitek.

 

Ár

250 000 Ft-tól

eskuvoszervezes csomag koczka edina eskuvo

Helyszíni szervezés

 

Kérésetekre lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kizárólag az esküvőtök napjára vegyétek igénybe szervezői segítségünket.

 Elkészítjük az esküvői forgatókönyvet és biztosítjuk annak tökéletes megvalósulását. Az aznap reggeli készülődéstől elkezdve személyesen veszünk részt az eseményen és egészen „lámpaoltásig” a helyszínen nyújtunk nektek segítséget.

Lényegében a szervezést ebben az esetben ti vállaljátok, mi pedig csak az esküvő napjának nehézségeit vesszük le a vállatokról. Így egy hosszú, fárasztó szervezést követően is önfeledten tudjátok majd magatokat átadni az esküvő varázslatának.

Ár

160 000 Ft

eskuvoi tanacsadas

Esküvői tanácsadás

Amennyiben az egyéni szervezés lehetőségét választjátok, hozzánk ez esetben is nyugodtan fordulhattok segítségért.

Ár

10 000 Ft/óra

Kérdésed van?

Tedd fel Bátran!

Telefon

(+36) 30 607-7081

Rendezvényszervező

Koczka Edina

Különleges munkám van! Csodálatos napokat töltök csillogó szempárú jegyesekkel, akik éppen a közös életük kapujában állnak. Látni azt a felhőtlen, gyermeki készülődést, csodák születését ami elkíséri majd a közös életüket olyan töltést és energiát ad nap, mint nap, amiért nagyon hálás vagyok.

Edina! Nagyon köszönöm azt a precizitást és sok-sok törődést, amit kaptam! A rendezvény tökéletesen azt nyújtotta, amit szerettem volna.

Borbásné Szép Klára

Legjobb döntésem az volt, hogy rád bíztam a rendezést. Tökéletes, emlékezetes eredményt kaptam, a visszajelzések szerint a vendégek nagyon jól érezték magukat. Köszönöm!

Lakó Lili

Gyönyörű nap volt, minden percét élveztem! Kipihenten csak magunkra és a vendégeinkre kellett koncentrálnunk. Tökéletes szervezés és lebonyolítás, köszönjük.

Hoffmann-Tóth Kriszta

Lépj kapcsolatba velem

Koczka Edina Rendezvényszervező ev.

+36 30 607-7081
info@koczkaedina.hu

 

Adatkezelési tájékoztató

Kérdésed van?

Tedd fel Bátran!