Koczka Edina

Egészséges Életmóddal Kapcsolatos Rendezvényszervező

Nap, mint nap a különleges és felejthetetlen pillanatokért dolgozom. Célom, hogy az első pillanattól segítsem a rendezvényeid sikerét, hogy minden tökéletes legyen.

Rólam

 

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Mindig igyekszem egyedit, újat alkotni. Keresem a piaci réseket, azokat a lehetőségeket, amik nincsenek a környéken. Azért dolgozom, hogy az ügyfeleim és vendégeik különleges, felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

Táborok

Tartalmas és különleges programokkal várlak a nyári szünetben! Célom, hogy a legszebb tábori élményt biztosítsam kicsiknek és nagyoknak.

Céges Rendezvények

Családi, vagy céges nap, falunap, vagy esti szórakozás, díszebéd, vagy díjátadó. Bármelyik rendezvénnyel lenyűgözheted a partnereidet, vendégeidet.

Sport Rendezvények

Sport és egészségnapok keretében, sportválasztó napok rendezésével segítem az egészséges életmód kialakítását, megtartását.

Esküvő

Esküvői partidat olyanná teszem, amilyennek megálmodtad. Nektek csak a boldog ráhangolódás romantikája marad a boldogító igen előtt.

Lépj kapcsolatba velem

Rendszeres információkkal, hírekkel várlak a közösségi médiában is. Látogass meg az alábbi elérhetőségeimen is!

Kérdésed van?

Tedd fel Bátran!

Telefon

(+36) 30 607-7081

Ügyfeleim Mondták

Minden megrendelőmnek a legkedvezőbb feltételekkel biztosítom a kitűnő élményt.

 

Legjobb döntésem az volt, hogy rád bíztam a rendezést. Tökéletes, emlékezetes eredményt kaptam, a visszajelzések szerint a vendégek nagyon jól érezték magukat. Köszönöm!

Lakó Lili

Edina! Nagyon köszönöm azt a precizitást és sok-sok törődést, amit kaptam! A rendezvény tökéletesen azt nyújtotta, amit szerettem volna.

Borbásné Szép Klára

Lépj kapcsolatba velem

Koczka Edina Rendezvényszervező ev.

+36 30 607-7081
info@koczkaedina.hu

 

Adatkezelési tájékoztató

Kérdésed van?

Tedd fel Bátran!